Wie is Siermaatje?

Siermaatje is het product van twee gedreven jonge studenten, Sophie Anna Arts en Jop Versteijnen. Beiden studerend aan de opleiding Ondernemerschap & Retail Management.

Op 1 augustus 2023 werd Siermaatje officieel geregistreerd bij de KVK, waarna wij vol enthousiasme de verantwoordelijkheid op ons namen om Siermaatje verder te laten groeien.

Ons avontuur begon tijdens het derde leerjaar van de opleiding, waar we deelnamen aan het traject van Stichting Jong Ondernemen. Samen met vier andere enthousiaste medestudenten hebben we elk onze eigen expertise ingebracht, waardoor Siermaatje vorm kreeg en klaargestoomd werd voor het échte bedrijfsleven!

De foto links hiervan laat alle zes de Jonge Ondernemers zien die Siermaatje hebben opgezet.

Hoe is Siermaatje ontstaan?

Wij als zes studenten waren op zoek naar dagelijkse uitdagingen en besloten mensen te helpen met het omdoen van armbanden, wat leidde tot het ontstaan van Siermaatje!

Door brainstormsessies, prototyping en onderzoeken bij de potentiële klant waren we erin geslaagd om ons concept om te zetten naar een tastbaar product. We hebben verschillende materialen en pomponkleuren getest bij de potentiële klant, deze fase heeft ons veel geleerd over ondernemerschap en ons product. We blijven streven naar een probleemloze ervaring bij het omdoen van armbanden en zetten onze opgedane kennis van het afgelopen jaar in voor de toekomst van Siermaatje!

Bekijk onze tijdlijn om de mijlpalen van Siermaatje als Jonge Onderneming te ontdekken, inclusief onze officiële inschrijving bij de KVK op 1 augustus 2023!

Missie

''Siermaatje zet zich in om ieder persoon onafhankelijk te kunnen laten stralen met hun armbanden en bij te dragen aan het ontwikkelen van hun persoonlijke identiteit, om het beste uit hun outfit te halen.''

Visie

"De visie van Siermaatje is een wereld creëren waarin schoonheid van elke outfit een zekerheid is zonder beperkingen."